Elinstallation har vi brede kompetencer indenfor

Mangler du hjælp til en elinstallation? Så kontakt gerne Vorupør El-Service for professionel hjælp. Vores dygtige elektrikere står altid klar med den rette løsning til dig, uanset om der er tale om en stor eller lille installation. Vi servicerer primært kunder i Thisted, Thy eller på Mors, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi udfører alle former for el-installationer i alt fra mindre boliger og erhvervsbyggerier til offentlige institutioner. Vi udfører fx elvarme og intelligente styringer i virksomheder og private boliger med en afsluttende dokumentation af tegninger og kvalitetssikring, hvis dette måtte være et krav. Uanset hvad dine behov og ønsker er, står vi klar til at imødekomme dem professionelt.

Hvad koster en ny elinstallation?

Den nøjagtige pris på en ny elinstallation afhænger af flere forskellige ting. Det kommer fx an på, hvilken form for installation der er tale om samt opgavens samlede omfang. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så står vi dog altid klar til at løse den, og vi giver altid en så billig pris som muligt.

Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning, hvis uheldet er ude. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores servicemedarbejdere er vant til at løse problemerne professionelt og i en håndevending. Uanset om du skal have foretaget en elinstallation i dit nye hus eller i dit køkken, så kan vi med andre ord hjælpe.

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer, har vi desuden et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien.

Kontakt os for et godt tilbud på din elinstallation

Skal vi finde et godt tilbud på en elinstallation hos dig, så kontakt os gerne med det samme. Vi garanterer holdbare og professionelle løsninger på alle elinstallationer herunder også i nyt hus.

Kontakt os på tlf. 97 93 83 00 eller på e-mail tonny@voruporel.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.