Luft til luft varmepumpe i Thisted, Thy, Mors & omegn

Mangler du hjælp til montering af en luft til luft varmepumpe? Så er der professionel hjælp at hente lige her. Hos Vorupør El-Service har vi mange års erfaring på området, og derfor kan vi sikre dig en veludført montering af varmepumpe samt varmepumpe-service til attraktive priser. Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Thisted, Thy og Mors.

Vi er et professionelt el-firma med mere end 30 års erfaring i branchen. Vi har et stort kendskab til mange forskellige løsninger, og derfor kan vi garantere dig, at du altid får et professionelt og holdbart resultat. Du kan med andre ord trygt lade os klare din opgave.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe udnytter energien fra luften udenfor til at opvarme huset indendørs. Selve varmepumpen består af to dele: en yderdel og en indre del. Denne type varmepumpe er særligt velegnet i sommerhus eller isolerede kolonihavehuse, hvor boligen skal varmes op. Den kan dække op mod 70 % af det årlige varmeforbrug, men kan dog ikke opvarme brugsvandet.

Vi kan installere fjernstyring af varme (SMS), hvilket gør det muligt at tænde for varmen i sommerhuset via mobilen.

Vi rådgiver altid alle vores kunder mod den bedste løsning efter de individuelle behov. Vi kan fx hjælpe dig med at finde ud af, om du skal have en lille gulvmodel, eller hvordan du mest effektivt får gulvvarme i hjemmet.

Hvor meget larmer en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe kan variere i støjniveau afhængigt af modellen og installationsmetoden, men generelt er de designet til at være ret støjsvage. Indendørs enheder støjer typisk mellem 19 og 30 decibel (dB), hvilket er omtrent på niveau med en hviskende samtale. Udendørs enheder kan være lidt højere, ofte mellem 40 og 60 dB, hvilket svarer til lyden af en normal samtale eller baggrundsstøj i et boligområde.

Kontakt os for at høre nærmere om vores luft til luft varmepumper

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke fordele du kan opnå ved at anvende en luft til luft varmepumpe i stedet for el-varme? Eller hvordan du holder fugt ude af huset ved hjælp af en varmepumpe? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Vi sidder også klar til at besvare spørgsmål såsom: hvad koster en luft til vand varmepumpe? Så du bør ikke tøve med at kontakte os for en god pris.

Du kan ringe på tlf. 97 93 83 00 eller skrive en e-mail til info@voruporel.dk, så vender vi tilbage med et godt tilbud på en installation hurtigst muligt.

Toshiba SH 25

Panasonic