Ønsker du en god opvarmning af dit hus? hvor der også er fokus på en miljøvenlig kilde med en lav CO2 udledning og et energiforbrug der bliver mindsket? Så er en varmepumpe den helt rette løsning for dig.

Hos Vorupør El-service kan vi installere og montere din nye varmepumpe for dig.

Vi servicere, installere og montere varmepumper for både private og erhvervskunder i og omkring Thisted, Thy og Mors.

Hvad er prisen på en varmepumpe?

Men hvad prisen så egentligt på en varmepumpe? Prisen på varmepumper er forskellige, alt efter om du skal have en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, derudover afhænger prisen også meget af hvor stor ydeevnen skal være på din varmepumpe.

Få rådgivning til den rette varmepumpe

Hos Vorupør El-service går vi rigtig meget op i at hjælpe og rådgive kunderne, så i får den varmepumpe der passer til lige netop jeres behov og ønsker. Vi står derfor altid til rådighed hvis du har brug for råd og vejledning omkring køb, installering, montering og eftersyn af din varmepumpe.

Eftersyn af varmepumpe

Alt efter om du har en luft til luft eller luft til vand varmepumpe, så er der nogle krav i forhold til eftersyn.

Ved en luft til vand varmepumpe er det lovpligtigt at få lavet et eftersyn én gang om året da den indeholder mere end 1 kg kølemiddel.

Hvorimod hvis du har en luft til luft varmepumpe er der ikke noget specifikt lovkrav omkring eftersyn, det anbefales dog at, du får lavet et eftersyn hvert 2 år, for at tjekke op på om alting kører som det skal og for at justere maskinen hvis det er nødvendigt.

Få et tilbud på varmepumper i Thisted, Thy, Mors & omegn

Hvis du mangler hjælp eller rådgivning til valg af varmepumpe, eftersyn, eller installering af en varmepumpe, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 97 93 83 00 også finder vi en effektiv løsning til dig.

Vi tilbyder udelukkende løsninger til konkurrencedygtige priser.